Over

© Romy Finke
© Romy Finke

De vrouw achter evadenkt.nl is Eveline Groot. Eveline (1989) is filosoof en creatief denker.

Tijdens haar studies aan de Universiteit van Amsterdam (research master Philosophy) en University of Edinburgh (master Ancient Philosophy) heeft ze zich ontpopt als analytisch denker en gedegen generalist. Ze vertaalt net zo makkelijk een metafysische kwestie als dat zij handvatten aanreikt om met ethische dilemma’s om te
gaan. In deze vertaalkracht schuilt haar talent; iets wat zij inzet als freelance filosofiedocent, programmamaker en moderator.

Scherp, enthousiast en ondernemend zet Eveline zich in om filosofische theorieën en concepten inzichtelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Zo ontwikkelt ze concepten voor seminars, workshops en reeksen, schrijft ze wervelende promotieteksten en achtergrondartikelen en modereert ze diverse filosofische (als ook niet-filosofische) avonden. Hiernaast denkt en schrijft zij over onderwerpen in de geschiedenis van de filosofie, filosofie van religie, ethiek en metafysica. Zo ook tijdens het TEDx event van de University of Edinburgh waar zij sprak over religie vandaag de dag.

Kijk hier een overzicht van projecten. Hieronder een greep van opdrachtgevers voor wie Eveline werkt en heeft gewerkt.

Voor vragen over evadenkt.nl of ideeën voor een mogelijke samenwerking, neem contact op via ejagroot[@]gmail[.]nl.

Impressie

 

Opdrachtgevers